• Pupa Kupa

Daging dendeng Abang Misai menu pilihan ketika PKP

Boring duduk rumah makan lauk sama untuk lunch n dinner sepanjang Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) ini? Geng Hyperlokal ada solusinya, cubalah Daging Dendeng Abang Misai yang tengah viral di Instagram sekarang ini. Bukan sekadar boleh menikmati menu lain dari yang lain malah Daging Dendeng Abang Misai boleh menjadi stok makanan simpanan jika anda takut untuk keluar. Bagaimana hendak dapatkan daging dendeng padu ini? Mudah saja, anda boleh kontak owner di Instagram iaitu Daging_Dendeng_Abang_Misai.

Hyperlokal difahamkan penghantaran secara Cash on Demand (COD) dihentikan sementara waktu tapi anda masih boleh mendapatkan juadah ini kerana penghantar dibuat menerusi khidmat kurier. Melalui maklum balas di Instagram, servis disediakan sangat pantas! Semalam order, hari ini pos laju dah sampai depan rumah. Memang 'ngam' kalau makan dengan nasi panas-panas. Daging dendeng dalam pek travel ini cuma ambil masa 1 ke 2 minit untuk dipasnkan dalam kuali atau mikrowave. Pelbagai cara boleh digunakan untuk makanan daging dendeng abang misai ni antaranya dijadikan sandwich untuk sarapan malah makan bersama salad pun 'ngam'.

Tekstur bawang putih, halia dan bawang merah dalam menu ini memang kena dengan selera orang kita. Anak-anak juga boleh makan sama kerana kepedasannya dibuat pada tahap paling minimal. Kalau anda meliur dengan review kami apa kata terus kontak nombor ini Abang Misai di talian 6019400474 untuk membuat tempahan. Gua bagi ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ untuk daging dendeng abang misai!

115 views0 comments

Recent Posts

See All